Met een focus op kwaliteit en betaalbaarheid, biedt onze online winkel een brede selectie gamingproducten die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke gamer te voldoen. Of je nu op zoek bent naar high-end gaming-randapparatuur of een goedkope gaming-laptop, we hebben voor elk wat wils.
Handige winkelervaring
We hebben een bezorgservice, waardoor klanten hun bestellingen op tijd rechtstreeks thuis ontvangen
Breed scala aan producten
We bieden een breed scala aan kortingen en promoties, zodat u geld kunt besparen op uw aankopen.
Onafhankelijkheid
Klanten hebben problemen of vragen over de producten, dus de service is 24/7 beschikbaar

Mysticmethod | Betaling en verzending

Welkom op onze betaal- en verzendpagina! We willen dat u een gemakkelijke en comfortabele winkelervaring heeft in onze online winkel, dus hier is alle informatie die u moet weten over betaling en verzending.

Betalingsmogelijkheden:

We accepteren momenteel de volgende betaalmethoden:

  • Creditcards en betaalpassen: Visa, Mastercard, American Express, Discover
  • PayPal
  • Apple Betalen
  • Google Betalen
  • Houd er rekening mee dat wij geen rembours of cheques accepteren.
Verzend opties:

Wij bieden de volgende verzendopties aan:

  • Standaard verzending: Levering binnen 5-7 werkdagen na bestelling. Verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw bestelling.
  • Express levering: Levering binnen 2-3 werkdagen na bestelling. Verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw bestelling.

Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en andere factoren buiten onze controle. We zullen u een trackingnummer geven zodra uw bestelling is verzonden, zodat u de beweging ervan kunt volgen.

Verwerking van bestellingen:

Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen worden meestal binnen 1-2 werkdagen na bestelling verwerkt. Tijdens piekperiodes, zoals feestdagen, kan de verwerkingstijd iets langer zijn.

Annulering & Terugbetaling:

Als je een bestelling wilt annuleren of een artikel wilt retourneren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Bestellingen kunnen alleen worden geannuleerd of terugbetaald voordat ze worden verzonden. Als uw bestelling al is verzonden, kunt u het artikel binnen 14 dagen na levering retourneren voor terugbetaling of omruiling. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden gerestitueerd en dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten van de retourzending.

Als u vragen of twijfels heeft over betaling of verzending, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn hier om te helpen!

logo logo